ЛИП
Неділя
7
16:51

​Володимир Ширма: Щира подяка працівникам Національної поліції за віддану працю

4 липня Україна відзначає День Національної поліції – свято на честь тих, хто щодня стоїть на захисті правопорядку та безпеки громадян. Це також день відзначення досягнень правоохоронців та день подяки їм за важку, відповідальну та небезпечну працю.

З нагоди свята у Головному управлінні Національної поліції України в Житомирській області відбулись урочистості.


Участь у святковому заході взяли заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник міського голови Олег Смаль, начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Олег Трачук, заступник начальника управління Служби безпеки України в Житомирській області Михайло Євтушок, перший заступник керівника Житомирської обласної прокуратури Олег Мостиховський.



Від імені всього депутатського корпусу Житомирської обласної ради Володимир Ширма привітав правоохоронців області з професійним святом та вручив грамоти і подяки.


«День Національної поліції – це визнання заслуг тих, хто щодня ризикує своїм життям заради безпеки громадян. Це день, коли ми маємо можливість висловити свою подяку та шану працівникам поліції за їхню важку і важливу працю. Сьогодні, в умовах війни, вони не лише захисники правопорядку, вони – на захисті нашої держави. Дякуємо усім працівникам Національної поліції за службу, а також за те, що вони залишаються в професії та продовжують виконувати свої обов’язки з честю та гідністю», – зазначив Володимир Ширма.






Вчора

Сторінки:
Нагору