ЧЕР
Субота
29
23:26

​Житомирські поліцейські повідомили про підозру причетному до розбійного нападу

Повідомлення про кримінальне правопорушення надійшло до поліції уночі 2 червня. Оперативники Житомирського райуправління поліції встановили причетного до події. Рішенням суду найближчі 60 діб він проведе під вартою.

40-річний житель Новогуйвинської громади розповів, що кілька годин тому у м. Житомирі він посперечався з малознайомим чоловіком. Під час з’ясування стосунків той накинувся на заявника з кулаками, повалив на землю та відібрав сумку з особистими речами та документами.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці зафіксували всі обставини події та вилучили наявну слідову інформацію. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових дій, переглянули записи камер відеоспостереження та невдовзі встановили причетного до правопорушення.


38-річного житомирянина правоохоронці розшукали за місцем проживання. У нього вилучили викрадені документи.


Відтак на підставі зібраних доказів і проведених досліджень слідчі Житомирського районного управління поліції повідомили причетному про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) КК України. 24 червня судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою .


Згідно з чинним законодавством підозрюваному загрожує від 8 до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Вчора

Сторінки:
Нагору