ЧЕР
Субота
29
12:58

​Віталій Бунечко привітав срібних призерів «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» зі спортивного орієнтування. ВІДЕО

Сьогодні, 19 червня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав команду Коростишівського ліцею зі спортивного орієнтування, які стали срібними призерами Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

«Впевнений, що ця поїздка надовго залишиться у пам’яті дітей. Дякуємо нашим спортсменам та вчителям за старанність, самовідданість і прекрасний виступ. Ви — наша гордість та наше натхнення. Продовжуйте йти вперед з тією ж енергією та рішучістю», — зазначив Віталій Бунечко.


Разом із благодійним фондом BGV, який протягом усього турніру підтримував спортсменів з усієї області, переможців запросили на базу ФК «Полісся». Діти мали змогу побачити, як і де готуються футболісти до матчів, відчувши атмосферу спорту високих досягнень.


«Друге місце у фіналі національних змагань — це лише початок шляху до нових вершин та тріумфів для юних спортсменів. На обласних змаганнях команда Коростишівського ліцею випередила найближчих суперників на 200 очок. У фінальному етапі змагань у Києві вони поступилися лише господарям. Це є доказом того, що майбутні досягнення наших спортсменів будуть ще яскравішими, а перемог стане ще більше» — наголосив начальник Житомирської ОВА.


Житомирська обласна військова адміністрація та обласне відділення Національного олімпійського комітету привітали команду, її тренерів і викладачів ліцею. За спортивні досягнення переможцям вручили смартгодинники з функцією GPS, яка дозволить їм більш детально відстежувати та аналізувати маршрути під час тренувань та змагань.


Завідувач бази Микита Волик ознайомив всіх із роботою бази та показав дітям конференц-залу, де футболісти з тренерським штабом розбирають свої матчі та будують стратегії на наступні ігри. Також дітям показали ігрову кімнату, де вони із задоволенням провели дозвілля.

Вчора

Сторінки:
Нагору