ЛИП
Неділя
7
06:50

​Учениця житомирського ліцею Софія Тарнавська склала НМТ без жодної помилки та отримала 800 балів

Учениця житомирського ліцею №23 Софія Тарнавська склала національний мультипредметний тест без жодної помилки та отримала максимальні 800 балів. Про це повідомив Департамент освіти Житомира. У повідомленні йдеться, що такий результат є єдиним у Житомирській міській територіальній громаді.

У коментарі Суспільному Софія Тарнавська розповіла про секрет свого успіху.


"На мою думку, найбільше мені допомогла систематичність в моїй підготовці. Готуватися я почала з минулого літа. Не займаючись з репетиторами, звичайно, іноді після довгого і виснажливого дня в школі складно було налаштуватися працювати ще й додатково заради підготовки до національного мультипредметного тесту. Однак це зробило мене ще більш дисциплінованою, допомогло фокусуватися навіть на віддалених цілях. Я вважаю, що досвід підготовки до тесту зможе допомогти мені і в подальшому житті", — сказала Софія.


За словами випускниці, 200 балів ніколи не були її головною метою.


"Я просто підійшла до тесту як до можливості довести собі, що за бажанням я здатна досягнути і максимального результату. Вже навесні я знала, що матиму задовільні для моєї подальшої академічної стежки результати. На пробних НМТ кілька разів набирала 200 балів з різних предметів. Тож в переддень мого тесту просто спробувала себе ментально налаштувати на те, що, якщо захочу, то напишу на 200 і все. Звичайно ж, не можу сказати, що результати були цілком очікувані: в останньому блоці я вже почала істотно хвилюватися", — розповіла Софія Тарнавська.


Їй вдалося скласти всі 4 тести на 200 балів.


"Коли дізналася про результат, то була просто задоволена собою і щаслива, що вже незабаром зможу розпочати нову главу в книзі моєї життєвої стежки — університетське життя. Хочу надалі продовжувати розвиватися в академічному та науковому напрямках. Планую здобути ступінь магістра, а далі, можливо, — докторантура. Цікавлюся дослідженнями в сфері біохімії та біофізики", — сказала випускниця 23 ліцею.


Софія Тарнавська планує вступати до одного з вищих навчальних закладів Польщі.

Вчора

Сторінки:
Нагору