ЧЕР
Субота
29
13:47

​Слідчі поліції розшукують свідків смертельної ДТП у Житомирському районі

Нагадаємо, трагічна автотроща сталася зранку 18 червня на трасі Київ-Чоп у Старосілецькій громаді, неподалік села Новогородецького.

Слідчі СУ ГУНП в Житомирській області встановили, що керманич вантажівки «DAF», який рухався попереду в попутному напрямку, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «Ford». Внаслідок ДТП 44-річний водій мікроавтобуса, житель Житомирського району, отримав травми, несумісні з життям.


Поліцейські, за погодженням з Житомирською обласною прокуратурою, повідомили про підозру 68-річному житомирянину, водієві вантажного автомобіля, у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 286 КК України). Призначено низку судових експертиз.


Слідчі затримали підозрюваного у процесуальному порядку, нині йому судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Досудове розслідування триває.


Водночас поліцейські звертаються до громадян: якщо ви стали свідком вказаної дорожньо-транспортної пригоди, маєте записи з відеореєстраторів, або володієте іншою інформацією, важливою для слідства, просимо зателефонувати на спецлінію 102 або за номером (068) 688 73 35.

Вчора

Сторінки:
Нагору