ЧЕР
Субота
29
13:23

​На Житомирщині відбулись збори з офіцерами-прикордонниками випуску 2024

З метою подальшого навчання та опанування знань та вмінь в умовах правового режиму воєнного стану, вдосконалення теоретичних та практичних навичок на Житомирщині пройшли настановні збори з офіцерами-випускниками вищих військових навчальних закладів 2024 року.

У ході проведення зборової підготовки молоді лейтенанти ознайомились з порядком та особливостями організації службово-бойової діяльності на північній ділянці кордону, закріпили знання керівних документів та важливих аспектів діяльності прикордонної служби.


Навчання у відомчому виші та неодноразова практика в підрозділах охорони кордону не пройшли даремно – офіцери під наставництвом досвідчених керівників вміло та вправно виконують покладені завдання. Державна прикордонна служба має підготовлений та мотивований персонал, який забезпечує надійний захист кордону.


Учасники збору, поряд з іншим, показали відмінні навики бойової та спеціальної підготовки. Гарні теоретичні знання. Вміння працювати в колективі та індивідуально з підлеглими військовослужбовцями. Тут-таки під час проведення заходів офіцери мали можливість окремо обговорити питання, які виникали під час виконання завдань та організаційної роботи, додатково ознайомитись з наявним озброєнням, технічною й інженерною складовою надійного захисту державного кордону України.

Вчора

Сторінки:
Нагору