ЧЕР
Субота
29
13:17

​На Житомирщині листоноша витратила на онлайн-казино кошти пенсоінерів

У свій перший робочий день 28-річна жінка привласнила майже 37 тисяч гривень, призначених для соціальних виплат. Серед ошуканих – пенсіонери та внутрішньо переміщені особи.

Поліцейські з’ясували, що наприкінці минулого року жительку Житомирського району було призначено на посаду листоноші. Відповідно до її функціональних обов’язків жінка мала б доставляти громадянам не лише поштові відправлення та друковані видання, а й монетизовані субсидії, фінансову допомогу та пенсії.


Однак, розпочавши роботу та отримавши готівку, жінка адресатам ці кошти не принесла. Натомість вона поклала майже 37 тисяч гривень до власної кишені.


Після виявлення нестачі листоношу було звільнено з займаної посади. За повідомленням працівників служби безпеки пошти поліцейські розпочали досудове розслідування у привласнені майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України).


Під час досудового розслідування екслистоноша пояснила, що всі кошти витратила на онлайн-ігри.


Днями слідчі відділення поліції № 2 (Попільня) Житомирського райуправління, за погодженням окружної прокуратури, повідомили причетній про підозру. Досудове розслідування триває.

Вчора

Сторінки:
Нагору