ЧЕР
Субота
29
19:28

​На Житомирщині чоловік жорстоко побив односельця

Поліцейські повідомили про підозру причетному до травмування жителя Брусилівської громади

23 червня близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 61–річного жителя селища Брусилова з травмами голови. Медики розповіли, що чоловіка було доставлено з вулиці у непритомному стані.


На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління. Правоохоронці зафіксували всі обставини діяння та вилучили наявну слідову інформацію.


У ході першочергових процесуальних дій поліцейські з’ясували, що того вечора на одній з вулиць селища між потерпілим та 44-річним односельцем виник раптовий конфлікт. Під час суперечки молодший з чоловіків заподіяв кілька ударів руками та ногами старшому. Унаслідок цього пенсіонер впав та вдарився головою об бордюр, однак нападник не зупинився.


Згідно з висновками експертів тілесні ушкодження, спричинені потерпілому, належать до категорії середньої тяжкості.


Відтак на підставі зібраних доказів та результатів досліджень слідчі відділу поліції № 2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління повідомили 44-річному фігуранту про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська окружна прокуратура.


Згідно з чинним законодавством таке діяння карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору