ЛИП
Понеділок
1
15:14

​На Житомирщині чоловік з автомата АК-74 обстріляв будинок знайомої, з якою він посварився

На лаві підсудних опиниться обвинувачений у стрілянині по багатоповерхівці Бердичева

Слідчі поліції закінчили розслідування хуліганства та незаконного поводження зі зброєю 32-річним містянином. Нагадаємо, подія сталася 19 травня близько 22:25. Дії чоловіка становили реальну загрозу життю мешканців будинку.


За зібраними свідченнями, напередодні між фігурантом та його знайомою виник конфлікт. Тож він вирішив помститися жінці та використав для цього зброю, хаотично стріляючи по будинку, в якому вона проживає.


Наступного дня поліцейські відшукали причетного до стрілянини, його затримали у процесуальному порядку. Тоді слідчі вилучили автоматичну зброю, яку чоловік зберігав незаконно, а після вчинення стрілянини заховав біля підвалу однієї з багатоповерхівок. Відповідно до висновків експертних досліджень, зброя є вогнепальною - АК-74.


Зібравши всі докази причетності чоловіка до правопорушень, слідчі Бердичівського районного відділу поліції завершили розслідування та склали обвинувальний акт у кримінальному провадженні. Процесуальне керівництво здійснювала Бердичівська окружна прокуратура.


Нині чоловіка ознайомлено з обвинувальним актом, йому інкриміновано хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України) та незаконне поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 263 КК України). За подібні дії йому може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору