ЧЕР
Четвер
27
06:49

​До 11 років позбавлення волі засуджено жителя Бердичівського району за умисне вбивство

За публічного обвинувачення Бердичівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним в умисному вбивстві, заподіянні тілесних ушкоджень середньої тяжкості та крадіжці, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 1 ст. 115, ч.1 ст. 122, ч. 4 ст. 185 КК України).

Його засуджено до позбавлення волі строком на 11 років з конфіскацією майна. Прокурор у суді довів, що жорстоке вбивство приятеля скоїв 37-річний житель селища міського типу Бердичівського району.


Трагічна подія сталася у червні 2023 року. Напередодні обвинувачений разом із потерпілим та ще одним приятелем вживав алкогольні напої. Прийшовши додому, раптом засумнівався у кількості купленого та випитого алкоголю – йому видалося, що частину спиртного від нього приховали. Тоді вирішив повернутися, щоб усе з’ясувати.


Зайшовши у будинок, спершу накинувся з кулаками на почарківця, який від сильного удару впав і знепритомнів. А потім пройшов у кімнату, де відпочивав господар, та двічі ножем вдарив його у шию. Від ножових поранень чоловік помер. Після цього викрав мобільний телефон та покинув місце злочину.


Наразі засуджений перебуває під вартою. Вирок не набрав законної сили.

Вчора

Сторінки:
Нагору