ЧЕР
Субота
29
13:06

​Бердичівські поліцейські розповіли учням молодших класів про свою професію

Вихованці початкових класів місцевої гімназії № 1 ім. Т. Г. Шевченка, які нині відпочивають у літньому таборі, відвідали Бердичівський районний відділ поліції, де на них очікувала цікава екскурсія.

Дітей зустріла інспекторка з дотримання прав людини Тетяна Войтюк. Спочатку вона розповіла правила, яких слід дотримуватись, аби літній відпочинок був безпечним, а згодом ознайомила зі щоденною роботою поліцейських.


Юні гості були настільки допитливі, що наперебій задавали поліцейським запитання та цікавилися всім довкола. Дітлахи, не приховуючи своїх емоцій, зазирнули до службових кабінетів та поспілкувалися з представниками різних напрямів діяльності поліції.


Справжнє захоплення викликав у гімназистів службовий автомобіль групи «швидкого реагування». А коли вони дізналися, що їм не лише дозволено оглянути його зсередини, а й посидіти та скористатися гучномовцем зі спецсигналами - дитячій радості не було меж.


Не менший ентузіазм викликала у гімназистів валіза експерта-криміналіста. Поліцейські показали, як знімаються відбитки пальців рук та вилучається слідова інформація. Кожен з них самостійно міг спробувати зробити таке дослідження.


Далі інспекторка допомагала всім бажаючим приміряти спорядження, яке щодня використовують правоохоронці, та подарувала на згадку цікаві книжечки. Юні гості подякували поліцейським за пізнавальну екскурсію.

Вчора

Сторінки:
Нагору