ЧЕР
Субота
29
13:28

​У Житомирі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні». ВІДЕО

Сьогодні, 21 червня, у Житомирі відбулося урочисте відкриття регіонального офісу “Зроблено в Україні”, який діятиме на базі філії Житомирського обласного центру зайнятості.

Участь у відкритті взяли заступник начальника Житомирської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Лопушанський, директорка Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк, директорка Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк, керівники провідних підприємств району, грантери урядових програм «Власна справа» і «Гранти для ветеранів та їх подружжя».


Офіс створюється в рамках економічної платформи «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу, а саме комплексного консультування щодо урядових та регіональних програм підтримки і розвитку бізнесу, активних програм сприяння зайнятості та фінансового стимулювання роботодавців.


Зокрема фахівці офісу допомагатимуть у написанні бізнес-планів та оформленні документів для участі в грантових програмах проєкту єРобота, найпопулярнішими серед яких є “Власна справа” та “Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя”.


З початку реалізації цих програм жителі Житомирщини подали вже понад 2100 заявок, 940 з яких були схвалені Державним центром зайнятості та надано фінансування для реалізації бізнеспланів. Загальна сума державних інвестицій у розвиток підприємництва області вже складає понад 233 млн.грн. Реалізація бізнес-проєктів грантоотримувачами має додати в області щонайменше 2000 нових робочих місць.

Вчора

Сторінки:
Нагору