БЕР
П'ятниця
29
01:07

​Під Житомиром зі снігової пастки рятували Mitsubishi Pajero та маршрутний автобус. ФОТО

Житомирська область: рятувальники регіону 12 разів надавали допомогу населенню у різноманітних нестандартних ситуаціях

Упродовж доби рятувальники області 12 разів залучалися до проведення аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги населенню у нестандартних ситуаціях.





Так, на автодорогах поблизу сіл Андріївка і Сонячне Житомирського району фахівці ДСНС за допомогою троса, лебідки та пожежних автомобілів витягнули із засніженого узбіччя на проїзджу частину два транспортні засоби.


Позашляховик Mitsubishi Pajero та маршрутний автобус ПАЗ потрапили туди через ожеледицю, але завдяки умілим діям рятувальників змогли продовжити свій рух далі.



До того ж, з автошляхів у с. Кикова Звягельського району, поблизу сіл Пряжів, Тетерівка і Будичани Житомирського району та біля с. Рея Бердичівського району бійці ДСНС розрізали та прибрали на узбіччя проїзджих частин 25 дерев. Ймовірно, опади у вигляді снігу та температурні стрибки створили сильне навантаження на крони дерев, через що їх коріння не витримало надмірної ваги і вони попадали. Це, у свою чергу, призвело до заторів.


В смт Лугини та м. Малин Коростенського району і в м. Бердичів фахівці ДСНС проводили аварійні роботи по забезпеченню електроживленням трьох державних установ, що залишилися без світла. А в м. Житомир здійснили підвози води до відділення гемодіалізу обласної лікарні та допомогли відчинити вхідні двері квартири, власниця якої не могла самостійно пересуватися.


Внаслідок усіх пригод загиблих та травмованих не має.



Теги: фото

Вчора

Сторінки:
Нагору